Behörig ingenjör brandlarm

Vill du bli behörig ingenjör brandlarm? Vi kan hjälpa dig med utbildning hela vägen fram till certifikatet. Om du redan är behörig ingenjör brandlarm och behöver fräscha upp dina kunskaper inför recertifiering hjälper vi dig.

Ett certifikat som behörig ingenjör brandlarm krävs bland annat för dig som ska arbeta som sakkunnig i en anläggarfirma, besiktningsman eller i vissa fall projektör av brandlarmanläggningar. Formellt ska du certifieras av ett certifieringsorgan, idag SBSC eller SCAB. Vi hjälper dig att uppfylla kunskapskraven!

Varför ska jag välja era kurser?

BTC Brandtekniskt Center AB har ett komplett sortiment för att hjälpa dig hela vägen fram till certifiering som behörig ingenjör. Vi har över 15 års erfarenhet av att utbilda behöriga ingenjörer och har genom åren utbildat flera hundra behöriga ingenjörer. Våra instruktörer är besiktningsmän med djup kunskap om regelverken. Vi har mängder med praktiska moment och ger alla möjlighet att nätverka i samband med utbildningarna. Du kommer att knyta ovärderliga kontakter med andra i samma situation. Kontakter som du kommer att ha nytta av i din roll som behörig ingenjör. Vi har ”certifieringsgaranti” vilket innebär att om du inte klarar certifieringsprovet så sätter vi oss ned tillsammans och går igenom de moment som du behöver arbeta mer inom.

Vi har en komplett utbildning inom brandlarmområdet för att bli behörig ingenjör brandlarm, kurserna är paketerade i ett format så att du inte behöver extra kursmoment för att klara certifieringen. Väljer du att gå alla delkurser hos oss kan vi ge ett bra paketpris.

 

Jag ska utses till delegerad sakkunnig, vilka kurser behövs?

Vissa av delkurserna är också lämpliga för dig som behöver djupare kunskap om regler för automatiska brandlarmanläggningar, tex. om du ska vara delegerad sakkunnig eller om du arbetar med driftsättning av brandlarm.

Kontakta oss på info@brandteknisktcenter.se för mer information om hur vi kan hjälpa dig att sätta ihop lämpliga kurser.

 

Vi ska bli anläggarfirma, vad krävs?

Ska ni certifiera företaget har vi färdiga koncept för kvalitetsledningssystem som uppfyller normens krav för anläggarfirma brandlarm, anläggarfirma utrymningslarm med talat meddelande, anläggarfirma vattensprinkler eller anläggarfirma gassläcksystem. Vi har under åren hjälpt över 100 anläggarfirmor med kvalitetsledningssystem i olika omfattning.

Kontakta oss på info@brandteknisktcenter.se för mer information om kvalitetsledningssystem.